home
consult

De behandeling

Het doel van de homeopatische behandeling is balans brengen. Als u niet in balans bent, krijgt u klachten. Deze uiten zich lichamelijk maar ook emotioneel en mentaal. Bijvoorbeeld als u hoofdpijn hebt (lichamelijk). U raakt geïrriteerd (emotioneel) want u had nog zoveel te doen. Door de pijn kunt u minder goed nadenken (mentaal), waardoor alles nog trager gaat. Er is verstoring op alle vlakken.

Tijdens het eerste consult bekijk ik op welke manier u uit balans bent. Daarbij besteed ik aandacht aan zowel lichamelijke, emotionele als mentale klachten. In de praktijk betekent dit dat u gewoon vertelt welke klachten u heeft, hoe het op uw werk gaat, hoe uw gezinssituatie is en alles wat daarin niet lekker loopt. Er wordt naar uw verhaal geluisterd.

Aan het eind van het eerste consult krijgt u een homeopatisch middel dat is afgestemd op uw verhaal, dat past bij u. Na ongeveer vier weken komt u op vervolgconsult. Dan vertelt u welke veranderingen u hebt opgemerkt. Als u reguliere medicatie gebruikt, kunt u daarnaast kiezen voor een homeopatische behandeling.

Het vierstappenplan

1
eerste consult
Tijdens het eerste consult bekijk ik op welke manier u uit belans bent. Een consult kan worden ingepland door mij te bellen of te mailen. We maken een afspraak wanneer jij langs kan komen op mijn praktijk. Bekijk in Contact mijn contactgegevens.
2
vervolgconsult
Tijdens het vervolgconsult bekijken we samen of u veranderingen hebt opgemerkt met de middelen die ik u gegeven heb. Zo nodig passen we de behandeling wat aan om succes te boeken.
3
Telefonisch consult
Als er nog belangrijke veranderingen hebben plaatsgevonden, is het altijd mogelijk om nog telefonisch contact te houden d.m.v. een telefonisch consult. Op deze manier kan ik op afstand nog advies geven.
4
Evaluatie
Na een afgesproken periode zullen we kijken of de behandeling succesvol is geweest en sluiten we de periode af. Indien nodig zetten we de behandeling door of maken we een nieuw behandelplan.

Tarieven

De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de consulten. U kunt informatie hierover vinden in uw polis bij de voorwaarden van de aanvullende verzekering. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

eerste consult
120
60 - 90 minuten
vervolgconsult
90
30 - 60 minuten
Telefonisch consult
22
10 - 15 minuten

Afspraak maken of meer weten?

Bel 036 - 537 11 04 op werkdagen tussen 08:30 en 18:00u.

Of stuur een mail met uw telefoonnummer naar praktijk@annematton.nl